Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > دوره آموزشی مهارت های عمومی تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سيستان و بلوچستان برگزار شد.

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان سیستان و بلوچستان، اين دوره آموزشي دو روزه با حضور 110 نفر از مدرسین علمي-كاربردي که مطابق فرآیند هیات اجرایی جذب حائز شرایط حضور در این دوره شده بودند در مکان مجتمع فناوری پارک علم و فناوری استان از صبح چهارشنبه مورخ 15/6/96 آغاز گردید.

در مراسم افتتاحيه اين دوره دکتر سالارزهی ریاست واحد استاني سيستان و بلوچستان ضمن خیر مقدم به فراگیران، به طرح مباحث کارآفرینی و نظام آموزش مهارتی و در ادامه به تشریح نظام آموزش علمی کاربردی پرداختند.

در ادامه این دوره متقاضیان بهمراه دکتر سالارزهی ضمن بازدید از شرکت های مستقر در پارک علم وفناوری استان، از نزدیک با شرکت های موفق مستقر در پارک و سازگار با کسب و کار و تبدیل ایده به عمل آشنا گردیدند.

مباحث دیگر این دوره ارزیابی و سنجش تحصیلی و روش ها و فنون تدریس بود که توسط اساتید برجسته استاني آقایان دکتر ناستي زايي و دکتر مهدي نژاد  ارائه شد.

مباحث آموزشي در نظر گرفته شده در دوره مهارتهاي عمومي باهدف ارتقای سطح علمی و مهارتی مدرسان مطابق دانش و فناوری روز در نظر گرفته شده بود. در مراسم اختتامیه این دوره نیز دکتر سالارزهی ضمن آرزوی توفیق برای فراگیران به سوالات مطرح شده آنها نیز پاسخ دادند

٢٠:٤٤ - چهارشنبه ١٥ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٩٥٧    /    تعداد نمایش : ٥٨