دومین جلسه هماهنگی برگزاری آزمون های متمرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۲ کد : ۴۸۱۵۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان سیستان و بلوچستان، سه شنبه مورخ 24/10/98 با حضور دکتر سالارزهی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی، روسای مراکز استان و کارشناسان واحد  استانی جلسه هماهنگی برگزاری آزمونهای متمرکز در محل سالن جلسات واحد استانی برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر سالارزهی ضمن خیر مقدم به حاضرین با ارائه آماری از تعداد دروس مشمول آزمون متمرکز در سطح مراکز آموزشی و تعداد دانشجویان مشمول شرایط به اهمیت تلاش مضاعف در حفظ و حراست اجرای آزمون بصورت متمرکز در سطح مراکز صحبت نمودند. وی هدف از برگزاری آزمون های متمرکز را افزایش کیفی سازی عنوان داشتند.

سپس معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در خصوص برگزاری نهایی این آزمون ها و تشکیل ستاد برگزاری آزمون مباحث کلی و جامع ارائه نمودند.

در ادامه همفکری بین روسا و کارشناسان واحد استانی انجام شد و در جمعبندی به دقت نظر هر چه بیشتر برگزاری آزمون در مراکز و مهیا نمودن امکانات و فضای مناسب در روند اجرا تاکید شد.

در پایان در خصوص کار با سامانه و چگونگی نحوه دریافت سئوالات توضیحاتی توسط مسئول آی تی واحد استانی ارائه شد. این جلسه ساعت 10:30 با ذکر صلوات به پایان رسید.

( ۱ )