جلسه توجیهی در راستای نظارت مستمر و آنلاین بر نحوه برگزاری کلاسهای مجازی در مراکز استان سیستان و بلوچستان برگزار شد

۲۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۴ کد : ۵۱۹۶۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان سیستان و بلوچستان، در راستای نظارت مستمر و آنلاین بر نحوه برگزاری کلاسهای مجازی توسط مدرسین مراکز تحت نظارت استان سیستان و بلوچستان، اولین جلسه توجیهی با مرکز علمی کاربردی شهرداری چابهار  با حضور دکتر سالارزهی ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، دوشنبه مورخ 21/07/99 در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد. در این جلسه ضمن تاکید به مدرسین مرکز شهرداری چابهار مبنی بر اهتمام جدی تر نسبت به برگزاری کلاسهای مجازی و ترغیب دانشجویان به مشارکت جمعی در کلاس های آنلاین، گزارش عملکرد مرکز و مدرسین مربوطه توسط اداره نظارت و ارزیابی و امور مدرسان واحد استان ارایه گردید. همچنین مقرر شد طبق برنامه زمانبندی تهیه شده، این جلسات برای تمامی مراکز تحت نظارت استان نیز برگزار می گردد.