پایان آذر ماه آخرین مهلت ثبت نام وام شهریه دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۰ کد : ۵۲۲۹۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان سیستان و بلوچستان، بر اساس اعلام اداره کل امور دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام متقاضیان وام شهریه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال اول تحصیلی1400-1399 آغاز شده است.

بر همین اساس و با توجه به بخشنامه صادره صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت اولیه درخواست دانشجو در پورتال دانشجویی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان می­باشد، دانشجویان متقاضی وام می­بایست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام خود در اسرع وقت و حداکثر تا پایان آذر ماه از طریق پورتال مذکور به آدرس www.swf.ir  اقدام لازم به عمل آورند.

مراکز آموزش علمی کاربردی نیز می بایست پس از شناسایی دانشجویان واجد شرایط از طریق اتوماسیون فاز2 نسبت به تایید و ارسال لیست دانشجویان تا تاریخ 99/09/30 اقدام نمایند.

گفتنی است مبلغ وام شهریه به میزان 10/000/000 ریال(ده میلیون ریال) در نیمسال جاری برای مقاطع کاردانی و کارشناسی می­ باشد.

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به مسئول فرهنگی و دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی مربوطه مراجعه نمایند.

( ۱ )