کسب رتبه دوم و شایسته تقدیر توسط دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه منطقه ای توانمندی های دختران در زمینه مد، لباس و صنایع دستی

۲۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۵ کد : ۵۲۳۴۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان، دومین نمایشگاه توانمندی های دانشجویان دختر در زمینه مد، لباس و صنایع دستی ویژه دانشگاه های منطقه جنوبی کشور به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حضور عسکری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد. که سرکار خانم سارا قادری و ام البنین سارانی داشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در قسمت طراحی پوشاک سنتی به ترتیب موفق به کسب رتبه دوم و رتبه شایسته تقدیر در این نمایشگاه شدند.

گفتنی است این نمایشگاه به مدت ۵ روز از طریق درگاه اینترنتی ww.icf.usb.ac.irدر معرض دید علاقمندان قرار گرفت و در تاریخ 25 ابان ماه به پایان رسید.