معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت؛

مهارت آموزی به دانشجویان از رویکردهای اساسی در دانشگاه علمی کاربردی است

۰۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۱:۲۷ کد : ۶۲۴۵۶ اخبار
مهارت آموزی به دانشجویان از رویکردهای اساسی در دانشگاه علمی کاربردی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه سامانه آموزشی در دانشگاه علمی کاربردی با دیگر مراکز دانشگاهی متفاوت است، افزود: مهارت آموزی به دانشجویان از رویکردهای اساسی در دانشگاه علمی کاربردی است تا فارغ التحصیلان متناسب به نیاز جامعه جذب بازار کار شوند.

سلیمان عباسی در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: توجه به بخش پژوهش و تقویت مراکز علمی به عنوان دو مقوله مهم برای دستیابی به پیشرفت و اهداف از پیش تعیین شده، باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: کیفیت بخشیدن به بخش آموزش در دانشگاه علمی کاربردی همواره مورد توجه بوده است.

وی بیان کرد: سیاست اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی ارتقای مهارت شاغلان در بخش‌های مختلف و مشاغل گوناگون است.

عباسی اظهارداشت: میانگین اشتغال دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه جامع علمی و کاربردی ۷۵ تا ۸۵ درصد است.

وی افزود: ارزیابی مراکز علمی و کاربردی از لحاظ کیفی سازی و رصد بازار کار به منظور ایجاد اشتغال از مهمترین اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح ملی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: این دانشگاه هم‌اینک ۲۲۰ هزار دانشجو در سطح کشور دارد.

وی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌تواند ظرفیت‌های کشور را برای تحقق شعار سال بکار گیرد.

در این مراسم از زحمات دکتر حبیب‌الله سالارزهی رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستان و بلوچستان تقدیر و دکتر حسن میش مست به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه منصوب شد.