تقویت مراکز علمی کاربردی در اولویت مسئولان دانشگاه

۰۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۸ کد : ۶۲۴۵۹ اخبار
تقویت مراکز علمی کاربردی در اولویت مسئولان دانشگاه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: تقویت و ارتقای کیفی مراکز علمی کاربردی در استانها از مهمترین اولویت‌های کاری مسوولان دانشگاه محسوب می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان، سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی روز چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان اظهارداشت:  توجه به بخش پژوهش و تقویت مراکز علمی به عنوان دو مقوله مهم برای دستیابی به پیشرفت و اهداف از پیش تعیین شده، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه سامانه آموزشی در دانشگاه علمی کاربردی با دیگر مراکز دانشگاهی متفاوت است، افزود: مهارت آموزی به دانشجویان از رویکردهای اساسی در دانشگاه علمی کاربردی است تا فارغ التحصیلان متناسب به نیاز جامعه جذب بازار کار شوند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: کیفیت بخشیدن به بخش آموزش در دانشگاه علمی کاربردی کشور همواره مورد توجه بوده است.

وی بیان کرد: سیاست اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی ارتقای مهارت شاغلان در بخش‌های مختلف و مشاغل گوناگون است.

عباسی اظهارداشت: میانگین اشتغال دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه جامع علمی کاربردی ۷۵ تا ۸۵ درصد است.

وی افزود: ارزیابی مراکز علمی کاربردی از لحاظ کیفی سازی و رصد بازار کار به منظور ایجاد اشتغال از مهمترین اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح ملی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: این دانشگاه هم‌اینک ۲۲۰ هزار دانشجو در سطح کشور دارد.

وی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی می‌تواند ظرفیت‌های کشور را برای تحقق شعار سال بکار گیرد.

در این مراسم از زحمات دکتر حبیب‌الله سالارزهی رییس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستان و بلوچستان تقدیر و دکتر حسن میش مست نهی به عنوان سرپرست این دانشگاه منصوب شد.

( ۱ )